Frågor och svar

På denna sida har vi samlat de vanligaste frågorna vi får till minapotensmedel.com. Om du inte skulle hitta svaret på din fråga här kan du alltid kontakta oss via kontaktformulär eller [email protected].

Var är min orderbekräftelse?

Minapotensmedel.com skickar orderbekräftelsen till din e-post när vi bekräftat din beställning. Om den inte syns i inkorgen kan du ta en titt i din skräppost ifall den hamnat där av misstag.

Hur får jag min faktura?

Din faktura skickas via e-post till mejladressen du angav när köpet gjordes. Ibland kan dessa fakturor hamna i skräpposten så dubbelkolla gärna där om du saknar din faktura.

Vilka betalningssätt har ni?

I kassan kan du välja mellan följande betalningssätt: betala direkt med kort (Visa, MasterCard, American Express) eller bankkonto.

När debiteras mitt kreditkort?

Så fort du klickar på skicka order.

Min kortbetalning gick inte igenom. Vad gör jag?

Om du inte har fått en orderbekräftelse av oss så har inte köpet gått igenom. Då rekommenderar vi att du försöker på nytt.

Hur lång är leveranstiden?

På Minapotensmedel.com har vi flera leveranssätt och beroende på vilket leveranssätt du väljer är leveranstiden 4 till 21 arbetsdagar.

Varför byter mina läkemedel namn ibland?

Dessa kallas generika och innehåller samma mängd verksamt ämne, ger samma medicinska effekt och fungerar på samma sätt i kroppen som det läkemedel din förskrivare angett på receptet, små skillnader som till exempel färg, form och märkning kan dock finnas.

Det är Läkemedelsverket som bedömer vilka preparat som är likvärdiga och därmed utbytbara, alla läkemedel granskas och godkänns av myndigheter innan de får säljas.

Skickar ni medicinen i ett diskret postpaket?

Ja, postpaketen vi skickar medicinen i är alltid diskreta och det framgår inte vad innehållet i dem är. Detta görs både av säkerhetsskäl och för kundens diskretion. För oss är din integritet viktig.

Kan jag beställa till utlandet?

Ja. Vi skickar till hela världen utan undantag.

Är det säkert att handla hos er?

Ja. Hos oss handlar du alltid säkert. Vi erbjuder flera olika säkra betalmetoder och informationen som skickas är alltid krypterad, för att kunna garantera din säkerhet.

Har minapotensmedel.com tystnadsplikt?

Ja. Tystnadsplikten gäller enligt lag och är ett krav för alla som arbetar hos oss.

Jag valde fel leveranssätt, kan ni byta åt mig?

Vi hanterar alla ordrar så pass snabbt att det är svårt att hinna med ett sådant byte. Om du hör av dig till vår kundtjänst precis efter beställningen är lagd så kan vi se vad vi kan göra.

Jag har inte fått min leverans än

Leveranstiden framgår i orderbekräftelsen. Har du trots utlovad tid inte fått din leverans är du välkommen kundservice så hjälper de dig med en godssökning.

Hur sker återbetalning?

Om du utnyttjar din ångerrätt kommer du att få återbetalning snarast möjligt och senast inom 14 dagar från det att Minapotensmedel.com mottagit meddelande från dig om att du önskar utnyttja din ångerrätt under förutsättning att Minapotensmedel.com fått tillbaka varorna eller bevis på att varorna inte levererades till dig. Du står för returfrakten vid utnyttjande av ångerrätten.